Vårdsätravik

Stadsnära naturliv i påkostade och designade radhus. Bostadsutvecklaren OOF kommer på omsorgsfullt utvald mark att låta bygga moderna och påkostade radhus som vackert smälter in i den unika miljön runt vattnet och den livfulla skogen. Med sjön Ekoln i blickfånget och Uppsalas stadsliv på nära avstånd är Vårdsätravik en lite undangömd idyll i klassisk uppländsk natur.

Välkommen till Vårdsätravik

Vårdsätra, Uppsala

Vårdsätravik är ett mycket genomtänkt och medvetet bostadsprojekt som ligger i vacker grönskande natur invid Vårdsätraviken i sjön Ekoln som är en del av Mälaren. Här planeras ett attraktivt bostadskvarter, perfekt beläget endast ca 10 minuter från centrala Uppsala med vatten och naturreservat som granne. Området anses som ett av Uppsalas allra vackraste.

Vårdsätravik kommer att utvecklas i två etapper. I den första etappen har stilsäkra Blooc tagit fram husen. Här erbjuds moderna radhus i tre plan (6-7 rok om ca 152 kvm) med effektiva och öppna planlösningar, påkostad inredning och materilaval (t ex Kvänumkök med vitvaror från Smeg, läderklädda inredningsdetaljer) samt fast inredning och detaljer utvecklade av Blooc själva. Vidare finner man eldstad, stora ateljéfönster för maximalt ljusinsläpp och gott om platsbyggd förvaring. Stort fokus har även lagts på förnyelsebara material och låga driftkostnader.

Vårdsätravik ligger i stadsdelen Vårdsätra sydväst om centrala Uppsala. Till centrum går busslinjer och fina cykelvägar, med bil tar det endast ca 10 min. I kvarteter planeras en förskola och det är relativt nära till nyrenoverade Gottsunda centrum med bred allservice. Här lever man granne med naturen och vattnet, ett perfekt läge för rekreation samt bad- och båtliv.

Intresseanmälan

Välkommen att höra av dig vid intresse för Vårdsätravik.

Rakel Hatz, Fastighetsmäklare/Partner
Tel: 0709-60 44 43
E-post: rakel@hatzpartners.se