Vasahuset Vindar

Ta chansen till den sista fantastiska vindslägenheten i succéprojektet VASAHUSET VINDAR. Ett unikt projekt i den anrika fastigheten Vasahuset med en av Uppsalas bästa utsikter. Vindarna är nyproducerade i modern stil med påkostad inredning som står i fin kontrast till det vackra sekelskifteshuset och de typiska detaljerna för ett vindsboende. Centralt läge i mysiga Luthagen invid Vasaparken. Bostäderna säljs till fasta priser. Planerad inflyttning Q1 2017.

Välkommen till Vasahuset Vindar

Luthagen, Uppsala

VASAHUSET VINDAR är 29 nyproducerade vindslägenheter i vackra Vasahuset beläget vid Vasaparken, nu finns endast en lägenhet kvar! Bostäderna ligger högst upp i fastigheten på plan 6 och 7 med hiss. Lägenheterna är om 1 rok med ytstorlekar mellan 26-35 kvm + biarea.

Lägenheterna får en hög standard och präglas av utsökt design, vackra genomtänka detaljer och material som trä, carraramarmor, bevarade takbjälkar och putsade murstockar. Lägenheterna har den senaste tekniken med bl a internet via fiber (1000 mbit) och inbyggda högtalare. Badrummen har carraramarmor på både väggar och golv, specialdesignat handfat och tvättmaskin/torktumlare. Köken är noga utvalda för att rymma så mycket förvaring som möjligt utan att ge avkall på design. Integrerade vitvaror från Miele, bänk- och stänkskiva i carraramarmor och infälld belysning.

Fastigheten genomgick en sk 3d-bildning och vindslägenheterna är en egen fastighet med en egen bostadsrättsförening. Entré sker via vackra trapphus på adresserna Vasagatan 1a samt Gluntens Gränd 1. Till varje lägenhet hör ett förråd. Postboxar kommer att finnas i trapphusentrén. Gemensamma ytor omfattar sophus med källsortering på innergård i ett separat hus, cykelförråd i källarplan samt cykelställ på innergård. Fastigheten är ansluten till fiber (1000 mbit) för internet, TV samt tele.

Vasahuset ligger i den populära stadsdelen Luthagen. Här har man nära till allt – vackra promenadstråk och natur men samtidigt citykärnan och Uppsalas uteliv en kort promenad bort. I kvarteter finns ett flertal mataffärer, trevliga restauranger samt småbutiker. Fastigheten ligger invid Vasaparken som är en omtyckt samlingsplats både sommar och vinter och därtill är det nära till vackra och omtyckta Stabbyskogen.

Intresseanmälan

Välkommen att höra av dig vid intresse för VASAHUSET VINDAR.

Rakel Hatz,
Tel: 0709-60 44 43
E-post: rakel@hatzpartners.se