Brf Häradshusen

Vårdsätra, Uppsala

Denna etapp 2, Brf Häradshusen, omfattar 23 st radhus i bostadsrättsform. På Vikvägen har OOF Bostad tillsammans med arkitektkontoret Jägnefält Milton ritat på ett tidlöst radhuskvarter i vackert tegel. Radhusen är om 5 rok fördelade över 135 kvm och två plan. De välplanerade sydvästvända tomterna badar i eftermiddags- och kvällssol. Bostäderna, med rika ljusinsläpp och en ovanligt generös takhöjd, är smakfullt inredda av Halleröd design. Möjlighet till två privata parkeringsplatser. Den pittoreska omgivningen med undangömda badvikar, en vacker strandpromenad och uppländsk natur när den är som bäst blir i Vårdsätravik en förlängd del av din trädgård.

Pris gavelhus: 5.550.000 kr
Pris mittenhus: 4.975.000 kr
Avgift: 4.740 kr/mån

Tegelfasad med tegel från lokala Haga Tegelbruk och interiört går färgskalan i vackert bruten crèmefärg som mixas med inslag av ljusa träslag och kalksten. Bostäderna har en fantastisk takhöjd med närmare 3 meter på entréplan och 2,70 m på övre plan. Interiörens sobra jordtoner kontrasteras effektfullt med svarta handtag, knoppar, kranar och lampsocklar. Köken är platsbyggda, det finns två badrum, ett med badkar och ett med dusch samt tvättdel, walk-in-closet i anslutning till master sovrum. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti med utgång till trädgården och öppen spis. Köket ligger mellan vardagsrum och matplats och har ett ljusschakt från övre plan med takfönster. Från det övre planet nås balkongen och på både baksidan och framsidan finns användbara uteplatser. Varje hushåll har egen frånluftsvärmepump och internet via öppen fiber (IP Only).

Radhuset har en fasad i rödbrunt tegel, lokalt producerat på Haga Tegelbruk med fina stora träfönster, infälld balkong och murad skorsten. Ytterdörr i trä. Framför huset finns utomhusparkering för två bilar och förberett för elbilsladdare, planteringslåda, häck samt en stenlagd uteplats. På baksidan hittar vi den privata trädgården med stenlagd uteplats, förrådsbod, ett planterat träd och naturmark som närmaste granne.

Vårdsätravik är ett mycket genomtänkt och medvetet bostadsprojekt som ligger i vacker grönskande natur invid Vårdsätraviken i sjön Ekoln som är en del av Mälaren. Här planeras ett attraktivt bostadskvarter, perfekt beläget endast ca 10 minuter från centrala Uppsala med vatten och naturreservat som granne. Området anses som ett av Uppsalas allra vackraste.

Intresseanmälan

Välkommen att höra av dig vid intresse för Vårdsätravik.

Rakel Hatz
Tel: 0709-60 44 43
E-post: rakel@hatzpartners.se

Mikael Ortolanis
Tel: 0736-15 02 20
E-post: mikael@hatzpartners.se