Välkommen till Vårdsätravik – etapp 2

Vårdsätra, Uppsala

Vårdsätravik är ett mycket genomtänkt och medvetet bostadsprojekt som ligger i vacker grönskande natur invid Vårdsätraviken i sjön Ekoln som är en del av Mälaren. Här planeras ett attraktivt bostadskvarter, perfekt beläget endast ca 10 minuter från centrala Uppsala med vatten och naturreservat som granne. Området anses som ett av Uppsalas allra vackraste.

Denna etapp 2, Brf Häradshusen, omfattar 23 st radhus i bostadsrättsform. På Vikvägen har OOF Bostad tillsammans med arkitektkontoret Jägnefält Milton ritat på ett tidlöst radhuskvarter i vackert tegel. Radhusen är om 5-6 rok fördelade över 135 kvm och två plan. De välplanerade sydvästvända tomterna badar i eftermiddags- och kvällssol. Bostäderna, med rika ljusinsläpp och en ovanligt generös takhöjd, är smakfullt inredda av Christian Halleröd design. Möjlighet till två privata parkeringsplatser. Den pittoreska omgivningen med undangömda badvikar, en vacker strandpromenad och uppländsk natur när den är som bäst blir i Vårdsätravik en förlängd del av din trädgård. SÄLJSTART HÖSTEN 2017.

Vårdsätravik ligger i stadsdelen Vårdsätra sydväst om centrala Uppsala. Till centrum går busslinjer och fina cykelvägar, med bil tar det endast ca 10 min. I kvarteret planeras en förskola och det är relativt nära till nyrenoverade Gottsunda centrum med bred allservice. Här lever man granne med naturen och vattnet, ett perfekt läge för rekreation samt bad- och båtliv.

Intresseanmälan

Välkommen att höra av dig vid intresse för Vårdsätravik.

Rakel Hatz, Fastighetsmäklare/Partner
Tel: 0709-60 44 43
E-post: rakel@hatzpartners.se

Mikael Ortolanis, Fastighetsmäklare/Partner
Tel: 0736-15 02 20
E-post: mikael@hatzpartners.se