Liljegatan 1

Uppsalas mest spännande nyproduktionsprojekt. Här byggs välplanerade bostäder om 2-5 rok, alla med minst två balkonger eller terrasser. Byggnaden består av tre huskroppar och bostäderna karaktäriseras av planlösningar med speciella kvaliteter samt påkostad och designad inredning. Här skapas en helt ny butik åt Coop, garageplatser i källare och mysigt orangeri på gården.

Välkommen till Liljegatan 1

Fålhagen, Uppsala

VISNING

Tillfälle: ons 29/11, kl 12.00 – 14.00

Plats: showroom, Sysslomansgatan 9

Liljegatan 1 kommer bestå av 47 st nyproducerade lägenheter i Fålhagen nära till stationen. Byggnaden består av tre vackra huskroppar och bostäderna kommer karaktäriseras av planlösningar med speciella kvaliteter. Kvarteret är ett populärt pendlarläge och en av Uppsalas bästa med närhet till station, city och grönska med vackra promenadstråk.

Hatz & Partners är mycket stolta över att fått förtroendet att förmedla bostäderna i Uppsalas mest spännande nyproduktionsprojekt – Liljegatan 1. Här byggs välplanerade bostäder om 2-5 rok, alla med minst två balkonger alternativt terrasser. Byggnaden – som egentligen består av tre huskroppar – är ritad av arkitekterna på Kjellander & Sjöberg och bostäderna i de tre vackra husen karaktäriseras av planlösningar med speciella kvaliteter, en påkostad och designad inredning, stora glaspartier och högt i tak. I bottenplan bygges en helt ny butik åt Coop, som blir en trygg hyresintäkt åt föreningen och en fantastisk service åt de boende. I källaren byggs garageplatser och på gården ett litet mysigt orangeri.

Genova Property Group har valt att arbeta med tegel i tre olika nyanser: beigebrun, beigesand och lite ljusgrå. Husen betraktas som tre syskon, lika, men ändå helt unika individer. Därför har projektet varit måna om att skapa en diskret och privat känsla som genomsyrar de allmänna utrymmena. Och mellan husen, med bästa solläge, ligger en vacker innergård med ett litet orangeri.

Fålhagen är det mest centrala villaområdet i Uppsala och ett självklart val för den som värdesätter tillgänglighet. Liljegatan 1 ligger i korsningen Liljegatan och S:t Göransgatan – en plats som utstrålar lugn och charm – precis mellan Fålhagens mysiga villaområde i ena riktningen och Fålhagens klassiska kvartersbebyggelse i andra. Liljegatan 1 är perfekt för den som pendlar, önskar närhet till city men ändå vill njuta av fina promenadstråk och grönområden.

Fastighetsutvecklaren Genova Property Group ligger bakom många succéprojekt, främst i Stockholm, och är det självklara valet för kunder som värdesätter kvalitet, arkitektur och design.
”En tydlig trend just nu är att många önskar sig en privat och en offentlig del i sina hem. Något vi tagit fasta på i Liljegatan 1. I de större lägenheterna finns en avskild sovrumsdel med walk-in-closet samt badrum en suite. I den andra delen är köket öppet mot vardagsrummet så familj och vänner enkelt ska kunna njuta av sina gemensamma stunder. Till Liljegatan 1 har vi uteslutande valt att arbeta med material och designelement som kommer åldras med värdighet. Vi vill nämligen att den här byggnationen ska förbli modern, märkbar och angelägen i 20 år, inte bara i 20 månader” berättar Andreas Eneskjöld, VD på Genova Property Group, om hur tankarna har gått kring projektet.

Intresseanmälan

För att anmäla intresse besök projekthemsidan www.liljegatan1.se (eller via länk/knapp nedan), anmälan kan endast ske via projekthemsidan.

För att komma i kontakt med mäklarna:

Mikael Ortolanis, Fastighetsmäklare/Partner
Tel: 0736-15 02 20
E-post: mikael@hatzpartners.se

Rakel Hatz, Fastighetsmäklare/Partner
Tel: 0709-60 44 43
E-post: rakel@hatzpartners.se